Vieti virtuale cu Sims 3

Sims3-Soft.roCompania Electronic Arts a anuntat lansarea globala simultana a The Sims 3 pentru Mac si Windows. Exista chiar si o versiune dezvoltata special pentru iPhone si iPod Touch.

Ultima editie a jocului de simulare a vietii de la EA, The Sims 3 va permite sa controlati oameni simulati – Simi – care isi vad de propria viata intr-o lume virtuala din interiorul computerului tau.

Noul joc beneficiaza de o personalizare fara precedent. Poti sa-ti creezi propriul Sim care este mai realist ca niciodata, cu zeci de trasaturi de personalitate unice. De asemenea, poti sa personalizezi extensiv interiorul si exteriorul casei Similor tai. Si, spre deosebire de jocurile precedente, nu mai trebuie sa managerieze aspecte de baza ale vietii Similor tai, precum folosirea toaletei sau a baii si poti sa cumperi obiecte aditionale folosind un magazin inclus in joc.

The Sims 3 va fi lansat pe un DVD-ROM hibrid care va contine atat versiunea de PC, cat si versiunea de Mac a jocului, si este disponibila in aceasta saptamana in 60 de tari de pe intreg teritoriul globului. In Romania jocul va fi disponibil la pretul de 149.90 RON.

Cerintele de sistem ale The Sims 3 sunt compuse dintr-un procesor la 2,0 GHz, 1GB de RAM, 6,5GB spatiu pe disk, o placa grafica cu 128MB de RAM, suport pentru Pixel Shader 2.0 si Windows XP, un procesor la 2,4 GHz si 1,5 GB de RAM pentru Windows Vista Service Pack 1.

Un comentariu la „Vieti virtuale cu Sims 3

  1. roxaNa

    mie imi place jocul si abia astept sa il iau de pe net ,,,:X:X:XX:este super vi-recomand
    😉 😛 😀 ➡

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *