Romtelecom Voce Online, proaspatul serviciu de VoIP

Romtelecom VoIPRomtelecom urmeaza evolutia comunicatiilor digitale si introduce un serviciu prin care orice persoana interesata poate initia apeluri de la orice calculator la orice numar de telefon fix, mobil sau international. Serviciul Romtelecom a primit denumirea de “Voce Online”. Voce Online este deosebit de avantajos pentru romanii care traiesc in strainatate, care  isi pot suna de acum rudele din tara la cele mai mici tarife, de pana la patru ori mai mici decat in cazul altor servicii PC2Phone. Voce Online este disponibil pentru orice persoana din Romania sau strainatate, indiferent daca este client Romtelecom sau nu. Serviciul este lansat in versiune “Beta” si ofera promotional persoanelor care isi creeaza un cont pana la data de 15 ianuarie 2010 un credit de 3 Euro care poate fi folosit pentru apeluri catre orice destinatie. Creditul de 3 Euro poate fi utilizat pentru mai mult de 250 de minute catre reteaua Romtelecom sau 150 de minute catre alte retele fixe din Romania sau 120 de minute internationale (in Uniunea Europeana, SUA si Canada). Dupa ce creditul asociat contului VoIP este consumat, acesta poate fi reincarcat online, cu ajutorul unui card bancar de credit sau de debit. Clientii serviciului VoIP postpaid (cu plata pe factura Romtelecom), disponibil pana in prezent pentru clientii Clicknet, beneficiaza automat de noul plan de tarifare Voce Online. Tarifele pentru apelurile Voce Online sunt: 1 cent/minut (fara TVA) catre reteaua Romtelecom, 1,5 centi/minut (fara TVA) catre alte retele nationale fixe, 7 centi/minut catre retelele mobile nationale (fara TVA) si incepand de la 2 centi/minut catre destinatiile internationale (fara TVA). Tariful pentru SMS este de 4,5 centi/SMS, fara TVA. Apelurile intre utilizatorii Voce Online sunt gratuite.

4 comentarii la „Romtelecom Voce Online, proaspatul serviciu de VoIP

 1. everytime everywere !

  HY ! AM AUZIT SI EU DE ACEST SERVICIU … SI SE PARE CA E FOARTE TARE ! eu deza mi-am facut cont si …. am terminat bonusu’ ala … ! ( waaaaa in 2 zile !) ( MERCI MULT DE POSTARE !) cea mai tare faza e … ( sa vedem ) daca iti dau voie sa te “re-inregistrezi’ cu alta adresa de e-mail si alt” user name ‘ …. macar acu’ cat iti dau bonusu’ ! ( dar …. problema e ca iti cere si …(cel putin la mine … ) … numele si parola de la compania de unde ai netu …. ( de ex. CLICKNET , U.P.C , s.a.m.d. ! ) …. astept sugestii … poate la voi merge ! …. ^

 2. Viorica

  Daca ar conta vreo parere…!!!
  SERVICIUL ESTE PRACTIC INOPERABIL!VA SCRIU A TREIA OARA:NIMENI NU MA AUDE ATUNCI CAND SUN,SI NU DIN VINA SOFTULUI(LUCREZ ZI DE ZI CU ACEEASI CASCA…)…DOAR BANII IMI SUNT LUATI …PE DEGEABA!!!!

 3. Murfi

  Nici la mine nu merge. Nici altor 2 prieteni. Cred ca primul comentarie este pus de romtelecom pentru ca apare pe toate blogurile/stirile.

 4. Dumitru

  Buna am nevoie de aflarea unui nr necunoscut, care ma contacteaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *