Soft-uri de monitorizare web pentru angajati

Monitorizare-Web-Angajati-Soft.roCei mai multi angajati declara ca softurile de monitorizare web ranesc moral si nici nu aduc putin aport la calitatea productivitatii.

Cu toate acestea, monitorizarea web poate fi buna pentru mediul de afaceri si o unealta productiva pentru angajati. Utilizat cu strasnicie, web monitoring poate ajuta afacerea prin pregatirea angajatilor la cum sa creasca timpul de lucru si sa transforme timpul lor cu un nivel acceptabil de navigare in internet de-a lungul orelor de serviciu.

Angajatii vor si nu vor, in acelasi timp, sa aiba reguli de navigare in internet. Cheia succesului in castigarea productivitatii si a acceptului angajatilor a acestei probleme este perceptia corectitudinii si constiinta fiecaruia.

Solutia Web monitoring este buna pentru afaceri. Internetul ca o unealta de productivitate are o larga intrebuintare dar recentele schimbari au dat noi distractii costand afacerea prin ce-a castigat productivitatea. Internetul poate fi controlat dar nevoile ce trebuiesc a fi facute intr-o directie permit angajatilor auto monitorizare si constiinta pentru a avea succes. Cand este folosit, poate fi o unealta importanta de productivitate pentru angajat. Nu stim cat de mult or sa se bucure angajatii de aceasta noua solutie, dar cu siguranta firmele or sa o gaseasca atractiva.

2 comentarii la „Soft-uri de monitorizare web pentru angajati

  1. Andrei

    era clar ca nu o sa le placa … 😉

  2. Maria

    Angajatul nu are de ce sa se simta nesigur. Daca este productiv si isi indeplineste obiectivele, nu ar trebui sa fie `amenintat` de aceste solutii, pentru ca rapoartele nu ar arata altceva decat exact munca
    sa. Mai mult, ar trebui sa fie bucuros pentru ca astfel evaluarea angajatilor productivi este in primul rand obiectiva si corecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *