Sub sloganul „Busola dumneavoastra in labirintul legislativ romanesc!”, editura C.H. Beck va pune la dispozitie prima biblioteca juridica exclusiv online: www.legalis.ro.
In intentia de a fi cel mai complet program informatic in domeniul juridic din Romania, legalis.ro cuprinde: legislatia Romaniei de la 1989 pana in prezent plus toate actele normative importante de la 1865 aflate in vigoare; peste 600 de acte normative consolidate la zi, precum si versiunile lor; selectie de legislatie europeana oferita in colaborare cu portalul eur-lex.europa.eu; jurisprudenta (peste 50.000 de hotarari judecatoresti!); doctrina (disponibila pentru drept civil si procesual civil); modele de contracte si de cereri si actiuni in justitie; bibliografie juridica – cuprinsul celor mai importante 12 reviste juridice din Romania.
legalis.ro va pune la dispozitie cea mai comoda si facila modalitate de consultare si verificare a continutului legislatiei, practicii judiciare si doctrinei juridice. Cautarea simplificata de care beneficiaza programul este similara celei folosite de marile motoare de cautare. Pe langa aceasta, programul permite vizualizarea actelor normative in versiunea aflata in vigoare la data selectata in calendar.
Testand gratuit timp de o luna legalis.ro, veti putea descoperi si alte facilitati pe care programul le pune la dispozitie.
“Acest produs caracterizeaza nu numai activitatea unui profesionist al dreptului, ci se impune si pentru alte categorii profesionale ori sociale: economisti, manageri, oameni de afaceri etc.” a declarat Radu Dimitriu, directorul Editurii C.H. Beck.
Editura C.H. Beck are ca obiect exclusiv de activitate editarea cartilor si a publicatiilor cu tematica juridica si economica.
-va rog sa explicati daca un teren intravilan dobandit prin infractiunea de fals si uz de fals cu ocazia aplicarii legii 18/1991 pt care s-a eliberat titlu de proprietate si dupa aceea s-a intabulat in momentulde fata detinerea acestui teren obtinut prin infractiune in ce articol se incadreaza?
–daca infractiunea de fals si uz de fals prin care s-a obtinut terenul in 1991 este prescrisa are vreo influenta asupra infractiunii de detinere actuala a bunului obtinutr prin infractiune?
-detinerea unui bun obtinut prin infractiune este sau nu prescriptibil si daca este prescriptibilin ce conditii?
—daca in momentul de fata il detine savarseste infractiunea de detinere sau este prescrisa?