Publicitate ieftina Google, pentru Site-ul Web

Google AdwordsAti achizitioanat de curand un pachet de hosting pentru un site de Internet si nu stiti cum sa-l promovati? O solutie este sa apelati la firme care se ocupa de seo, dar de cele mai multe ori acestea cer sume exorbitante. Iata o solutie mult mai ieftina: Publicitatea de la Google. Cupoanele trimise romanilor de Google prin posta, le permit acestora publicarea gratuita de anunturi pe Internet in limita unui buget de 200 de lei. De cele mai multe ori aceste sunt vandute cu mult sub valoare cuponului si iata ca aceste ajung sa se comercializeze si cu preturi de 40 ron. “Vand cupon Google Adwords in valoare de 200 RON. Il vand deoarece nu mai am website”, scrie intr-un anunt de pe site-ul de licitatii online okazii.ro, un utilizator care cere pe cupon 50 de lei platibili prin “Paypal, cont bancar sau intalnire in Bucuresti”. Numerosi romani au decis sa iti vanda pe forumuri cupoanele Google, insa pretul acestora nu depaseste 100 de lei. Oricum ar fi, aceste cupoane reprezinta o solutie ieftina de publicitate.

Un comentariu la „Publicitate ieftina Google, pentru Site-ul Web

  1. Birkoff

    Cupoanele astea sunt o mare pacaleala.
    1. la inscrierea pentru reclama pentru activarea contului trebuie platit 10 usd
    2. pentru reclama se admite 1 singur cupon, deci daca ai mai multe si vrei sa le folosesti va trebui sa iti creezi noi conturi la google pentru fiecare cupon (si desigur sa platesti taxa de inscriere la fiecare cont)
    3. daca nu faci setarile pentru afisarea reclamei cum trebuie (le lasi pe default) taxa pentru fiecare clik care se va da pe reclama ta e destul de mare ca in 3-4 zile maxim o saptamana sa nu mai ai bani alocati pentru reclama (deci 200 ron de pe cupon se termina in cateva zile)… deci daca vrei sa apara reclama ta mai mult timp ori setezi o taxa per clik foarte mica ori mai platesti la google niste usd…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *