Programul Orange Thank You vine cu noi beneficii

Orange, compania de telecomunicatii care a lansat primul program de loialitate pe piata româneasca, în anul 1999, ofera mai multa valoare si o combinatie unica de beneficii clientilor sai fideli, începând din 29 septembrie.

Noul program de loialitate aduce beneficii diferentiate în functie de necesitatile clientilor Orange cu abonament: Orange Thank You pentru persoane fizice si Orange Thank You Business pentru companii.

Vechimea abonamentelor clientilor Orange este recompensata pentru prima oara cu posibilitatea alegerii unor numere magice si companii favorite cu care clientii persoane fizice, respectiv companiile, comunica la tarife preferentiale. De asemenea, clientii fideli Orange primesc în continuare minute nationale si minute aniversare.

În functie de vechimea în retea, abonatii Orange persoane fizice îsi pot alege pâna la 3 numere magice cu care vorbesc la tariful de 1 eurocent/minut (fara TVA).

Loialitatea clientilor business este rasplatita cu beneficii din ce în ce mai mari în functie de numarul de ani petrecuti în reteaua Orange. Astfel, companiile pot avea pâna la 5 companii favorite cu care pot comunica la tariful preferential de 3 eurocenti/minut (fara TVA). În plus, fiecare client business beneficiaza de reduceri de pâna la 70% la valoarea facturata a convorbirilor între abonamentele companiei, în functie de vechimea abonamentului în retea.

În functie de valoare facturii, clientii Orange, persoane fizice sau companii, primesc beneficii personalizate pe trei segmente valorice: Silver, Gold sau Platinum. Fiecare categorie cuprinde un set distinct de beneficii precum puncte Thank You, telefoane la preturi speciale, cartele PrePay cu care vorbesc la tariful de 1 eurocent/minut (fara TVA), minute în retea, mesaje scrise nationale, minute internationale si minute pentru apelurile primite în roaming.

Toti clientii Orange primesc pachetul de beneficii Plus daca achizitioneaza un telefon la pret Thank You si îsi prelungesc contractul de abonament cu 24 de luni. Acesta contine beneficii suplimentare, cum ar fi cartele PrePay, minute în retea, mesaje scrise nationale, minute internationale, minute pentru apelurile primite în roaming sau reduceri la telefonul lunii, în functie de tipul de abonament (persoana fizica sau companie) si de segmentul valoric în care se încadreaza fiecare (Silver, Gold sau Platinum) .

“Programul Orange Thank You a fost îmbunatatit în urma analizarii atente a cerintelor si necesitatilor clientilor, identificate prin intermediul studiilor de piata, astfel încât beneficiile sa fie cât mai relevante pentru clienti si sa fie adaptate valorilor brandului Orange.

Orange are acum un program de loialitate amplu care acopera necesitatile fiecarei categorii de clienti, începând de la un mai bun control al costurilor pâna la achizitia de produse la preturi speciale”, a declarat Thierry Millet, Director Comercial Orange România.

Sursa: www.orange.ro.

Autor: Gabriel Florian

Un comentariu la „Programul Orange Thank You vine cu noi beneficii

  1. radu constantin

    cum putem plati factura cu puncte thank you?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *