Orange aduce iPhone3G in Romania pe 22 august

 

Orange Romania a anuntat astazi ca va aduce in tara noul iPhone 3G pe data de 22 august. iPhone 3G imbina toate caracteristicile revolutionare ale iPhone cu capabilitatile retelei 3G, care permite viteze de doua ori mai mari decat in cazul modelului precedent, are GPS incorporat pentru utilizarea serviciilor mobile de localizare si software-ul iPhone 2.0 care include accesul la Microsoft ExchangeActiveSync si ruleaza sute de aplicatii ale altor dezvoltatori, disponibile prin noul App Store.

 

“Suntem Incantati ca suntem singurul operator care aduce in Romania iPhone 3G. Datorita retelei broadband extinse care permite transferul datelor la viteze 3G/HSDPA, clientii Orange din Romania vor avea posibilitatea sa se bucure de o experienta completa iPhone 3G incepand din data de 22 august”, a declarat Richard Moat, CEO Orange Romania.

 

Pe data de 22 august, la ora 00:00, Orange va deschide simultan portile a 6 magazine Orange din tara, unde clientii Orange sunt asteptati sa ia parte la lansarea oficiala a iPhone: Orange concept store din Bucuresti si magazinele Orange din Iasi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Brasov (St. Muresenilor), Timisoara (Bd. Republicii) si Constanta (Sos. Stefan cel Mare).

 

Incepand din 7 august, clientii isi pot inregistra online pre-comanda la adresa www.orange.ro/iphone.

 

O retea extinsa care se bazeaza pe tehnologiile EDGE, Wi-Fi, 3G si HSDPA ofera clientilor posibilitatea sa beneficieze din plin de internetul mobil oricand si aproape oriunde. In plus, Orange va lansa noi planuri tarifare si beneficii pentru clientii iPhone 3G. Mai multe detalii referitoare la tarife si disponibilitatea terminalului vor fi anuntate in curand.

 

Sursa: www.orange.ro

Autor: Marcel Andreescu

2 comentarii la „Orange aduce iPhone3G in Romania pe 22 august

  1. cosmin

    Sunt curios daca si la noi vor sta clientii la coada cum s-a intamplat in China. Cu siguranta nu. La noi deja piata este familiarizata cu iPhone fiind deja comercializat in retelele de magazine IT.

  2. mihai

    Imi aduc aminte ca era adus in romania inca de cand a avut loc lansarea in state.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *