Mobile computing devine popular in Europa

Conform unui studiu de piata realizat de ABI Research, veniturile generate de clientii business europeni ai mobile computing vor creste cu rata anuala de 4% in urmatorii 4 ani.

Firma de analiza a investigat prospecti pentru cinci servicii diferite de mobile comuting: comunicatii voce, mesagerie, servicii de acces la informatii, aplicatii computing si aplicatii computing/information access. Estimarea ABI privind prospectii europeni pentru serviciile mobile computing este optimista, sustinand ca Europa ca si regiune are cel mai inalt grad de adoptie a serviciilor mobile computing, cu o penetrare de 121%, crescand cu 135% pana in 2012.

ABI estimeaza o crestere de 4% a venitului mediu per utilizator in randul utilizatorilor mobile business, in timp ce pentru utilizatorii de rand, ABI estimeaza o crestere constanta de 0.1%. Dan Shey, practice director al ABI a declarat ca aceasta crestere a venitului mediu per utilizator este generata de adoptarea smartphone-ruilor si utilizarea serviciilor e-mail si Internet mobile.

Un comentariu la „Mobile computing devine popular in Europa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *