Informatica achizitioneaza Applimation

Informatica Corporation (NASDAQ : INFA) providerul independent de software de tip data integration, a anuntat astazi semnarea unui agreement definitiv pentru preluarea Applimation, liderul de piata in aplicatiile Information Lifecycle Management (ILM).

Applimation livreaza un portofoliu de produse ce administreaza diferitele faze ale ciclului de viata al datelor provenite din aplicatii, de la testare si pana la arhivare. Aplicatia ILM reduce costul total si creste randamentul investitiilor asociate cu aplicatiile business ale companiei, cum ar fi ERP, CRM, HR si SCM.

Un grup lider de analiza a industriei estimeaza ca mai mult de 80 % din datele continute in aplicatiile companiilor sunt “inactive” si totusi astfel de date consuma o capacitate mare de stocare. In plus, mai mult de 40% dintre date sunt estimate ca fiind confidentiale.

Managementul eficient al ciclului de viata al datelor scade costurile de stocare si cele asociate cu bazele de date, imbunatateste performanta si asigura confidentialitatea.

Peste 290 de clienti pe plan global, printre care Aetna Life Insurance Company, ATT Mobility, Blue Cross si Blue Shield of Florida, Getty Images, The Hudson’s Bay Company, IKON Office Solutions si Starbucks, se bazeaza pe solutiile Applimation.

Informatica va achizitiona stocul de capital al Applimation printr-o tranzactie cash, evaluata la circa 40 milioane USD.

Informatica este furnizorul independent de software, leader in data integration de tip enterprise. Cu Informatica, companiile pot castiga o mai mare valoare a informatiilor de business prin integrarea tuturor activelor informationale in cadrul organizatiei

5 comentarii la „Informatica achizitioneaza Applimation

  1. nistorescu aurel

    merita investitia si firma noastra este in aceiasi pozitie

  2. mihai gavrila

    era de asteptat cel putin in privinta unei extinderi a companiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *