Hackerii au intrat in reteaua Pentagonului

Hackerii au accesat computerele Deparatmentului de Aparare al SUA si au descarcat terabytes de date continand informatii de design al Joint Srike Fighter, un avion secret de lupta in valoare de 300 miliarde de dolari.

Acestia se pare ca au furat destul de mult. Fisierele furate contin toate informatii de design al Joint Strike Fighter si date despre sistemele sale electronice.

Acestea ar putea fi utilizate pentru construirea apararii impotriva avionului.

Totusi, cele mai importante fisiere nu au fost compromise deoarece acestea sunt stocate pe computere ce nu sunt conectate la internet.

 

7 comentarii la „Hackerii au intrat in reteaua Pentagonului

 1. ionut

  nu tre sa ne mai mire nimic in ziua de azi….daca erau si romani…ceva normal

 2. fan

  asta e o porcarie 🙄 :)) daca hackeri spargeau sistemele de securitate ale comp-urilor de la pentagon inseamna ca nu se mai numea pentagon ci internet cafe 🙄 hai sa fim seriosi e penal knd auzi k nush cine a spart parolele de securitate de la pentago si a descarcat fisiere de terabytes de date :))

 3. son of darkness

  ganditi si voi oameni buni ce inseamna 1 TB = 1000 Gb 🙄

 4. santana

  cand pentagonul foloseste echipamente de monitorizare de identificare kre actioneaza la milisecunde 😐 si te monitorizeaza oriunde ai fi 🙄

 5. Ilie

  orice sistem are o vulnerabilitate, cat de bun ar fi el… dar sa sapui download de 1 TB mi se pare total absurd :))) … se deconecteaza automat de la reteaua de internet cand este un download, si sa spui de 1 TB :))) … dar ce viteza avea ala, de 1 TB/milisecunda? =))

 6. krus

  fan habar nu ai cu ce ne confruntam nu o sa precizez exact dar sper sa va da-ti seama orice retea conectata la internet reprezinta o unitat cu grad ridicat da expunere conexiunea reprezinta cheia si priceperea unora restu nu are daface ca se numeste pentagon nasa afnt mossad s.m.d.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *