Garmin actualizeaza hartile cu noul soft nuMaps Lifetime

Garmin International Inc., lider global in producerea de sisteme de navigare, pune la dispozitia utilizatorilor programul nüMaps Lifetime contra unei taxe unice. Programul le permite soferilor sa descarce cele mai noi harti si puncte de interes in fiecare trimestru, pe toata durata de viata a sistemului lor de navigare.

Actualizarile includ noi puncte de interes, strazi si adrese. Utilizatorii pot cumpara pachetul nüMaps Lifetime prin dealerul autorizat Garmin din Romania. Hartile sunt descarcate direct pe calculatorul utilizatorului si instalate apoi pe dispozitivul de navigare GPS Garmin personal. Abonatii pot primi prin email informatii despre noile versiuni ale hartii, care pot ajunge pana la patru pe an.

Programul NüMaps Lifetime este disponibil in trei versiuni diferite: City Navigator® NT pentru America de Nord (100 Euro), City Navigator NT pentru Europa (120 Euro) si City Navigator pentru America de Nord si Europa (150 Euro).

Programul nüMaps Lifetime este valabil pe toata durata de viata a aparatului. Abonamentul nu este transferabil daca sistemul este vandut si nu se poate transfera catre un alt dispozitiv. Abonamentul este valid atat timp cat Garmin ofera actualizari la harti pentru modelul respectiv. Un cablu USB si o conexiune la Internet de mare viteza sunt necesare.

Un comentariu la „Garmin actualizeaza hartile cu noul soft nuMaps Lifetime

  1. petran adrian

    daca eu cumpar abonamentul de 120 euro ,pentru garminul meu, cum ma conectez cu aparatul, pentru ca in momentul de fata, nu ma pot conecta cu el. am avut o actualizare gratuita cand l-am cumparat , in 30 de zile , ceea ce am si facut, dar acum am introdus toata europa pe un card de 4 gb si as avea nevoie de actualizare. cum pot sa introduc si traseul special de camioane , pentru ca cine l-a facut zice ca nu exista inca pentru modelul meu…garmin nuvi 245w…astept raspuns…multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *