Clicknet lanseaza noi promotii

 

Clicknet ofera un laptop sau un televizor LCD sau o imprimanta si un harddisk pentru abonamentele sale de broadband de 6 si 8 Mbps.

 

Dupa campania desfasurata in aprilie-mai, Romtelecom a lansat o noua campanie de promotii la serviciul sau de broadband Clicknet, campanie ce are loc intre 11 august si 11 septembrie 2008.

 

Abonatii noi la unul din serviciile Clicknet de 6 Mbps sau 8 Mbps si care incheie contractul pe cel putin 3 ani pot beneficia, pe langa reduceri la abonamente de 34% (conexiunea de 6 Mbps) si 42% (8 Mbps), si de un cadou la alegere intre un laptop Lenovo L200, un televizor LCD Samsung cu diagonala de 66 cm sau un pachet constand dintr-o imprimanta Epson si un harddisk Seagate de 1 TB.

 

Tarifele promotionale (dupa reducerile mentionate) la cele 2 abonamente sunt de 16,5 €/luna, respectiv 28,5 €/luna.

 

Promotia reprezinta un nou efort Clicknet de a atrage utilizatori pe o piata din ce in ce mai concurentiala. Clicknet a depasit in luna iunie pragul de 500.000 abonati broadband. Principalii concurenti, operatorii de cablu RCS&RDS si UPC, se afla la peste 750.000 (in aprilie), respectiv 218.000 (in iunie).

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Maiorescu Titu

Un comentariu la „Clicknet lanseaza noi promotii

  1. ghismo

    Este laudabii efortul depus de Romtelecom pentru atragerea de noi clienti si promotiile a-r fi bune daca s-ar instala in timpul scris in reclama promotiei. Eu de ex. am depus cererea de instalare demai bine de 3(trei)luni si ni s-a intimplat nimic.Cu asa seriozitatemai mult o sa piarda clienti decit osa cistige.Cu stima Ghismo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *