A aparut Camtasia Studio 6

 

Compania Techsmith Corp., lider mondial in solutii pentru captura si inregistrarea ecranului, a anuntat de curand lansarea produsului Camtasia Studio 6. Acest produs permite clientilor sa creeze prezentari, demonstratii si filme pentru marketing profesionale, in calitate video HD.

“Clientii nostri vor filme grozave in fisiere de dimensiune redusa. Am obtinut asta in versiunea 6 cu filme de calitate HD care ruleaza frumos online in Flash, pe un iPhone sau pe YouTube, mentinand fisiere la dimensiuni reduse’, spune Troy Stein, Camtasia Studio product manager, TechSmith. “Am simplificat de asemenea editarea video pentru a reduce semnificativ timpul necesar obtinerii unui continut grozav. Si am atribuit un mai mare control editarii video si audio astfel incat oricine poate creea rapid continut extraordinar.”

Din cate spun producatorii, screencast-urile create in formate video de calitate HD pentru Web si dispozitive mobile sunt eficiente din punct de vedere al latimii de banda si se incarca rapid, in special cand se livreaza inregistrari mari de ecran, audienta avand o mai buna experienta de vizionare.

“Am creeat mai mult de 235 tutoriale video aratand comunitatilor noastre cum sa foloseasca lumea virtuala din Second Life. Cu compresia superioara si usurinta in utilizare a produsului Camtasia Studio, eficienta fluxului meu de munca si placerea de a creea au crescut considerabil”, spune Torley, Linden Lab.

Produsul software Camtasia Studio inregistreaza exact ce vad utilizatorii pe ecranul computerului, ce spun si cum interactioneaza cu orice site web sau aplicatie Windows. Utilizatorii pot edita apoi continutul interactiv si il pot transmite online in toate formatele media populare, inclusiv filme video de calitate HD (MPEG-4 AVC, H.264+AAC) si Flash, pe dispozitive media fixe ca CD sau DVD sau dispozitive media portabile de la Apple.

Fondata in 1987, TechSmith Corp. ofera software si servicii pentru companii.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Emil Cioran

Un comentariu la „A aparut Camtasia Studio 6

  1. un_iq

    Este un produs de o extraordinara valoare , apreciez efortul depus de catre echipa Techsmith intradevar ceva care vad pentru prima oara in lume bun ce este pe internet si cu o mare valoare . Succes in continuare , nu stiu ce ati mai putea face , ca aceasta are pack-ul complet … oricum sant foarte bucuros de realizarile voastre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *