Zapp E@sy combina voce, date si telefonie prin Internet

Zapp a anuntat lansarea planului Zapp E@SY si a terminalului Z910i Zapp E@SY – “Internet pentru buzunarul tau”.

“Intentia noastra este de a lua diferite produse, de la care preluam cele mai importante functionalitati pe care apoi le combinam intr-un nou pachet care sa raspunda nevoilor de comunicare individuale ale utilizatorilor. In acest fel cautam sa eliminam limitarile impuse de tehnologiile si serviciile traditionale.” a declarat Chris Bataillard, CEO Zapp.

Pachetul Zapp E@SY este disponibil atat in forma de abonament cat si de cartela prepaid, oferind in total un numar de 5 planuri tarifare.

Pentru 12 euro pe luna, in pachetul E@SY Basic sunt inclusi 100 MB de date, iar pretul pentru apelurile in alte retele este de 0,10 euro pe minut. De asemenea, pentru primele 2 luni, utilizatorii au gratuit optiunea cu 3.000 de minute de apeluri catre Yahoo Messenger sau alte servicii de telefonie prin Internet.

Cu E@SY Plus, pentru 24 de euro pe luna, este Internet nelimitat, minute si sms-uri nelimitate in reteaua Zapp, precum si apeluri nelimitate de telefonie prin Internet.

“Oferta actuala de servicii de telefonie nu exploateaza pe deplin potentialul telefoanelor mobile sau al tehnologiilor disponibile. Pentru noi a fost doar logic si natural ca un client care utilizeaza serviciul de sms sa poata de asemenea sa trimita si emailuri sau sa comunice cu ajutorul instant messenger-ului. Mai mult decat atat, am decis sa oferim o alternativa si utilizatorilor care folosesc foarte intens serviciul de voce, oferindu-le acum si minute de telefonie prin internet, catre Yahoo Messenger si alti furnizori de servicii de telefonie prin internet.’ a adaugat Chris Bataillard, CEO Zapp.

Utilizatorii pot alege si pachetul Zapp E@SY prepaid de 199 EUR cu 20 EUR credit initial pentru care primesc gratuit in primele 2 luni Internet nelimitat si optiunea cu 3.000 de minute de telefonie prin Internet.

Zapp E@SY prepaid este disponibil in 3 forme:

– Zapp E@SY Day cu internet nelimitat – perioada de valabilitate 1 zi, credit necesar 1,9 EUR;

– Zapp E@SY Week, include 30 MB de date – perioada de valabilitate 1 saptamana, credit necesar 3 EUR;

– Zapp E@SY Month, include 100 MB de date – perioada de valabilitate 1 luna, credit necesar 10 EUR;

In plus, Zapp E@SY poate fi conectat ca modem la un PC sau laptop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *