Yahoo.ro nu se vrea portal – vise mari pentru Bobby Voicu

Versiunea in limba romana a unuia dintre cele mai cunoscute portaluri, Yahoo.com, care va fi lansata, cel mai probabil, la sfarsitul verii, nu se doreste a fi un portal, conform declaratiilor lui Bobby Voicu la The Money Channel.

Se pare ca Yahoo nu mizeaza pe o campanie agresiva si se va orienta doar pe brandurile cunoscute in Romania: yahoo.com si yahoo messenger. Investitia pe piata romaneasca se va produce relativ greoi, avend nevoie de o acomodare pe piata autohtona.

“Nu va fi un portal, dupa cum s-a inteles. Eu nu am spus niciodata ca va fi un portal. Va fi un site pe care comunitatea romaneasca a utilizatorilor de Yahoo va gasi ceva relevant pentru ea, continut relevant pentru ea. Nu folositi ca model Yahoo.com pentru ca vom fi departe de Yahoo.com ca mod de prezentare si chiar ca prezenta in internetul romanesc.(…)Yahoo.ro nu va fi un site gigant care sa traga inspre el tot traficul din Romania si sa il tina acolo. “, a spus Voicu.

Daca in prezent, varianta in limba engleză Yahoo.com este situata pe loucul doi pe piata din Romania, Bobby Voicu este sigur ca prin introducerea variantei in limba romana Yahoo o sa ocupe o pozitie de top.

Nu atat de siguri suntem si noi, avand in vedere ca Yahoo.ro are o singura voce.

Sursa: The Money Channel

foto: nihasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *