WNR2000 – Router-ul Wireless-N de la NetGear

Noul router de la NetGear WNR2000 reprezinta solutia cea mai simpla, sigura si avantajoasa pentru a partaja conexiunea la internet de mare viteza.

Datorita tehnologiei Wireless-N, routerul WNR2000 ofera semnal wireless puternic si viteza de transfer crescuta, surclasand tehnologiile wireless anterioare. Utilizatorii pot naviga pe Internet, pot face streaming on-line, efectua apeluri telefonice prin Internet sau pot juca jocuri on-line, in conditii exceptionale, totul wireless. Router-ul este compatibil atat cu echipamentele cu standardul Wireless-G, cat si cu noile echipamente cu Wireless-N.

Configurarea este facila. Asistentul de instalare Smart Wizard va ghida pas cu pas utilizatorul pentru realizarea conexiunii la Internet in cel mai scurt timp posibil, detectand automat setarile retelei si apoi configurand router-ul pentru a oferi performante optime de functionare. Va cauta automat cele mai noi versiuni de software, pe care le va instala.

Conectarea noilor computere la retea se face simplu si rapid, prin simpla apasare a butonului Push ‘N’ Connect (suporta pana la 4 noi echipamente). Conexiunile sunt securizate datorita capacitatii Wi-Fi Protected SetupTM (WPS). Noul echipament din retea primeste automat setarile legate de securizarea retelei; nu mai este necesara memorarea unor chei de securitate sau parole complicate. Conectarea se realizeaza cu ajutorul adaptoarelor wireless compatibile care utilizeaza aceeasi tehnologie WPS (WN111, WNDA3100, WG111, etc.). In plus, utilizarea router-ului WNR2000 impreuna cu aceste adaptoare wireless-N duce la cresterea performantelor si a vitezei de transfer.

 

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *