Wizrom Software lanseaza o noua versiune WizPro

Wizrom Software, unul dintre primii jucatori pe piata furnizorilor de solutii informatice integrate pentru afaceri, va lansa in urmatoarele luni, o noua versiune si module optionale pentru aplicatia ERP (Enterprise Resurce Planning) WizPro.

Solutia WizPro, unul din principalele produse oferite de Wizrom Software, este un sistem ERP international, adaptat si customizat pe specificul economic si legislativ din Romania. Aplicatia este implmentata in peste 22 de tari, cu traduceri integrale in majoritatea limbilor de circulatie internationala. Pe piata din Romania, WizPro este una din aplicatiile ERP de top, fiind deja utilizata cu succes de peste 100 de companii mijlocii si mari din diverse industrii.

Odata cu noua versiune, vor fi lansate pe piata si o serie de module optionale pentru optimizarea diferitelor segmente specifice din cadrul unei afaceri.

Zemy Apfelbaum, Managing Director la Wizrom Software, declara: “Odata cu dezvoltarea companiilor pe piata romaneasca, cererea pentru module specializate pentru optimizarea unei arii specifice de business a crescut considerabil. Tinand cont de aceasta tendinta, Wizrom Software vine in intampinarea cerintelor pietei atat prin lansarea unei noi versiuni WizPro – mai usor de utilizat, cu o interfata grafica moderna – care va avea disponibile o serie de noi module optionale, cum ar fi: Business Intelligence, Warehouse Management System, Supply Chain Management, Product Data Management, Ecommerce, Travel and Expense Reporting, Construction and Contracting”.

Conform tendintei generale a pietei aplicatiilor de business, Wizrom intentioneaza ca in viitor sa ofere solutia WizPro si sub forma Software as a Service (SaaS). Astfel, aplicatia va fi gazduita pe serverele Wizrom, beneficiarul urmand sa plateasca pentru utilizarea solutiei doar un pret lunar, in care se va include licenta aplicatiei, mentenanta acesteia si infrastructura de servere si sisteme de operare necesara. Wizrom are deja experienta in acest sens, avand in acest moment 350 de utilizatori gazduiti intr-un centru de date profesional.

Compania romaneasca Wizrom Software este unul dintre principalii furnizori de solutii informatice integrate pentru managementul afacerilor, prezent pe piata romaneasca inca din anul 1992. De la sfarsitul anului 2006 a devenit Microsoft Gold Certified Partner. Cu filiale in Republica Moldova si Bulgaria, Wizrom are aproximativ 2,800 de clienti activi si 22,000 de licente instalate pentru companii din cele mai variate domenii de activitate.

Sursa: Soft.ro www.wizrom.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *