Vizualizarea tabelelor pe iPhone, o problema rezolvata

Tabele-iPhone-Soft.roPana in prezent era extrem de dificila vizualizarea foilor tabelare cu ajutorul dispozitivelor mobile. Iata ca acum a venit si solutia. O noua aplicatie Apple a fost lansata recent de compania MeLLmo. RoamBi permite utilizatorilor sa transforme datele statice din foile de lucru in tabele interactive pentru a putea fi vizualizate pe iPhone sau iPod Touch, aducand astfel o functionalitate mult mai mare smartphone-ului.

Prin RoamBi pentru iPhone se vor putea transforma date din Microsoft Excel si rapoarte. Utilizatorii versiunii enterprise a RoamBi vor putea importa, in plus, rapoarte SAP Crystal si date SAP BusinessObjects Web Intelligence.

RoamBi Designer, o alta solutie din portofoliul aplicatiei, este o unealta de publicare online pentru site-ul RoamBi. Aceasta foloseste instrumentele de dezvoltare Adobe Flex si incarca date din tabele sau foi de lucru, pe care le adapteaza pentru iPhone. Imaginea finala este publicata de pe site pe telefon, printr-un server gazduit de Amazon.

MeLLmo ofera, de asemenea, RoamBi Enterprise, o solutie pentru server, care permite companiilor sa publice date cheie ale afacerii pe telefoanele mobile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *