Versiuni recente de Predictive Analytics Data Mining si Text Analytics

Cei de la compania SPSS care este un furnizor global de software si solutii de analiza predictiva, a lansat cele mai recente versiuni de data si text mining si le-a redenumit pentru a se potrivi numelui pe care il detine portofoliul unificat de solutii. Predictive Analytics Software, PASW, este noul nume pentru portofoliul complet al produselor SPSS Predictive Analytics. Acest nou standard de nume unifica familiile de produse sub un nomenclator comun si descriptiv pentru a reflecta vasta functionalitate si integrarea fara precedent a tuturor produselor SPSS.

Cele doua noi produse lansate, PASW Modeler 13 (numit anterior Clementine) si PASW Text Analytics 13 (numit anterior Text Mining for Clementine), extind si automatizeaza puterea data mining si a analizei de text pentru utilizatorii sai, in acelasi timp in care sporesc semnificativ productivitatea, flexibilitatea si performanta analistului expert.

Intregul portofoliu software al SPSS va purta standardul de nume PASW incepand cu versiunile PASW Modeler 13 si PASW Text Analytics 13. Anul urmator, denumirile noi vor fi introduse la fiecare versiune a altor produse SPSS, inclusiv PASW Statistics (pentru SPSS Statistics), PASW Data Collection (pentru Dimensions) si PASW Collaboration si Deployment Services (pentru Predictive Enterprise Services).

PASW Modeler 13 aduce permite companiilor sa construiasca, sa valideze modele rapid si sa optimizeze mai eficient variate procese si obiective de business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *