Versiune noua – program de facturare FACTURIS v1.43

 

Incepand cu luna noiembrie, a aparut o noua versiune a programului de facturare FACTURIS, v1.43,

realizat de firma MIDSOFT IT.

Programul FACTURIS este castigator a doua premii, calitate si notorietate, oferite de conta.ro

pentru rezultatele obtinute la concursul “Top Programe de contabilitate 2008”.

Programul Facturis v. 1.43 si-a imbunatatit calitatea prin:

– S-a adaugat un nou model de factura (cu un format mai nou) pentru tipurile cu o factura pe o pagina A4. De asemenea s-a adaugat si un nou model de chitante. La acest model nou de factura se poate schimba culoarea

– Fisa clientului se poate printa sau salva in PDF si trimite acelui client. (cu antet firma)

– Registrul de casa se poate printa si economic (adica pe foaie A4) si am adaugat si optiunea sa se poata printa mai multe zile pe o pagina (pentru economie).

– Am adaugat posibilitatea introducerii de matrite fisiere de tip doc (Word) pentru fisierele atasate de factura (contracte, garantii)

– S-a adugat posibilitatea ca fiecare user din program sa aiba sau nu acces la anumite serii de facturi si chitante. Astfel se poate defini cate o serie de facturi si de chitante pentru fiecare user in parte (fiecare user emite facturi doar de pe seria lui, neputand emite cu alta serie)

– Din aceasta versiune a softului de facturi update-ul se poate face automat. Atunci cand va aparea pe site versiunea Facturis v1.44 si calculatorul de pe care se ruleaza Facturis-ul are legatura la internet atunci va aparea pe pagina principala a progarmului un buton rosu UPDATE. Daca apasati acel buton el isi va face singur update-ul la ultima versiune.

– Se pot modifica preturile la produse din Nomenclator – Produse in masa (adica la mai multe produse o data). Daca se doreste o reducere cu 10% pt. toate produsele : se introduce modificarea de -10% si se apasa butonul Modifica Toate.

MidSoft IT Group este o companie care ofera o gama larga de servicii de dezvoltare software care se adreseaza atat institutiilor publice cat si mediului particular. MidSoft IT Group a venit in intampinarea societatilor comerciale si a creeat si dezvoltat programul Facturis (program de facturare). Acest program permite gestionarea si printarea facturilor si chitantelor unei societati comerciale. Se introduc facturile si chitantele in program, astfel se obtine orice fel de situatie despre facturile si chitantele emise de catre societate.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *