TotalSoft si Zero Paper: parteneriat pentru un soft de recrutare

Compania de consultanta Zero Paper a incheiat un parteneriat cu furnizorul de software si servicii TotalSoft pentru dezvoltarea si vanzarea sistemului informatic de recrutare Kazier Recruitment, a declarat George Butunoiu, managing partner Zero Paper.

Sistemul este destinat firmelor cu volume mari de recrutare.

Astfel, TotalSoft va prelua integral responsabilitatea tehnica, implicand dezvoltarea produsului, implementarea lui si integrarea cu alte sisteme software de business. George Butunoiu va avea rolul de arhitect sef si de supervizor general al proiectului.

Kazier Recruitment va incepe sa fie promovat pe scara larga in Europa incepand cu luna octombrie a acestui an.

Kazier e un mini-ERP (Enterprise Resource Planning), realizat special pentru firmele de servicii (consultanta, publicitate, mass media, avocatura etc), care inregistreaza si relationeaza datele companiei si ale tuturor celor cu care aceasta e in contact, firme sau persoane (clienti, furnizori, subiecti, tinte etc), in care sunt inregistrate “pe viata” toate proiectele, procesele, evenimentele, contactele, documentele.

Incepand cu anul 2007, sistemul Kazier a fost extins pentru a putea administra complet activitatile departamentelor de recrutare ale oricarei firme, nu numai ale celor recrutare. Acesta a fost deja implementat in companii din Romania si din strainatate precum BRDGroup Societe Generale, UniCredit Tiriac Bank, HRCom (People Solution International Hungary), Business Intelligence Alliance, Ontonomia (France) etc.

TotalSoft este principalul furnizor de solutii de management al activitatii de resurse umane si salarizare, lucru confirmat de cele peste 400 de companii din Romania care beneficiaza la ora actuala de facilitatile oferite de acest sistem performant, pentru mai mult de 200.000 de angajati. TotalSoft are o echipa de peste 350 de specialisti si o experienta, numai in domeniul resurselor umane, de peste 10 ani.

In 1996, George Butunoiu s-a alaturat companiei Ward Howell Euroselect in calitate de managing partner al office-ului din Romania, business pe care l-a cumparat in 2003, schimbandu-i numele in Alexander Hughes Romania. In 2006 a vandut compania si a infiintat una noua, sub propriul nume, George Butunoiu Ltd. Tot in 2006 a infiintat firma de software Zero Paper pentru construirea sistemului informatic Kazier.

Zero Paper este o firma de consultanta in Business Process Management, de implementare a procedurilor cu ajutorul propriului sistem Kazier, impreuna cu alte sisteme complementare si de optimizare a activitatii companiei.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *