Testeaza Beta Quickscan de la BitDefender

BitDefender anunta disponibilitatea versiunii beta a uneltei de scanare QuickScan. QuickScan este un instrument online on-demand utilizat pentru detectia de amenintari malware existente intr-un anumit moment in calculator.

Foloseste o scanare de tipul “In the Cloud” (pe un server de Internet) pentru a analiza daca fisierele accesate de procesele aflate in derulare sunt in realitate malitioase si periculoase pentru calculator.

QuickScan se doreste a fi o alternativa rapida si moderna de scanare, fata de solutiile traditionale ale sistemelor, care si-au dovedit des ineficienta si dificultatea in folosire printr-un consum mare de resurse ale sistemului si o ocupare considerabila a latimii de banda disponibila. BitDefender QuickScan deruleaza rapid si usor procesele de scanare, cautând activitati similare cu cele derulate de programele malitioase si semnaturi de virusi deja cunoscuti si catalogati ca amenintari.

Potrivit lui Alexandru Balan, Innovation Product Manager BitDefender, “avem in plan integrarea tehnologiei din spatele QuickScan si in alte produse, in momentul in care vor fi solutionate orice probleme tehnice ivite din versiunea Beta. BitDefender va continua sa imbunatateasca performantele produselor sale si sa integreze cele mai bune tehnologii, pentru a oferi clientilor sai o protectie completa impotriva atacurilor de securitate, indiferent de sistemul folosit de utilizatori.”

Versiunea Beta a uneltei de scanare BitDefender QuickScan poate fi testata de astazi la adresa http://qscan.bitdefender.com.

BitDefender este producatorul uneia dintre cele mai rapide si eficiente linii de solutii de securitate a datelor atestate pe plan international. Inca de la inceputurile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de asteptari si a ridicat standardele in materie de preventie proactiva a pericolelor informatice, viteza de reactie si actualizare usoara. In fiecare zi, BitDefender protejeaza milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experiente digitale in deplina siguranta. Solutiile BitDefender sunt distribuite printr-o retea globala de parteneri (distribuitori si reselleri) in peste 100 de tari din intreaga lume. Pentru informatii suplimentare va invitam sa vizitati site-ul dedicat solutiilor de securitate BitDefender. In plus, portalul BitDefender, www.malwarecity.com ofera informatii utile si ultimele noutati despre amenintarile de securitate pentru a va tine informati despre lupta impotriva malware.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *