Tehnologie avansata in Acer Aspire 3935

Acer-Aspire-Soft.roAu aparut notebook-uri Acer din seria Aspire 3935. Aceste ultra-portabile cu o grosime de mai putin de un inch si cu ecran de format de 13.3 inch, combina stilul cu tehnologia.

Noul Aspire 3935 nu este doar un alt laptop ultra-portabil. Concepand Aspire 3935, Acer a creat un notebook caracterizat de o personalitate distinctiva, care reflecta caracterul si stilul detinatorului sau, evidenta chiar in alegerea culorii: un galben – maroniu care evoca atat atractivitate cat si eficienta. Butoanele cu un luciu perlat care acopera baza lucioasa si tastatura FineTip, cu taste mai mari si spatiate creeaza o experienta de tehnoredactare usoara.

Butoanele  pentru acces instantaneu sensibile la atingere asigura un acces facil la functii folosite frecvent, in timp ce touchpad-ul multi-directional ofera functionalitatile de derulare, marire si intoarcere a paginilor.

Protejat de o structura metalica completa cu un finisaj metalic matuit, Aspire 3935 este complet wireless: functionalitati integrate Wi-Fi/WiMAX care suporta Acer SignalUp permit conectivitatea deplina.

Laptop-ul prezinta un ecran de 13.3″ HD cu rezolutia de 1366×768 pixeli, cu LCD de inalta luminozitate Acer CineCrystal cu un design al carcasei super subtire si o rata de aspect de 16:9 pentru o mai buna vizualizare a continutului de inalta definitie. Echipat cu sistemul de sunet Dolby-optimized surround cu doua difuzoare stereo incorporate si cu sistem de amplificare de a 3-a generatie Dolby Home Theater, Aspire 3935 livreaza continut audio de inalta definitie.

Notebook-ul este dotat cu p procesor Intel Core 2 Duo si chipsetul  Mobile Intel GM45 Express cu placa grafica 3D integrata, oferind experienta de divertisment si multitasking. Memoria de pana la 4 GB de tip DDR3 de 1066 MHz dubleaza viteza raspunsului sistemului permitand procesarea eficienta. Aspire 3935 este disponibil cu sau fara disc optic si poate include in specificatiile sale un  hard-disk pentru o mai mare capacitate de stocare sau cu disc de tip solid state pentru o durabilitate suplimentara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *