Tehnologia Hardware QuaDrive de la SANYO pentru proiectoare

sanyo-proj1Tehnologia QuaDrive, oferita de compania japoneza SANYO, reprezinta o adevarata revolutie in domeniul videoproiectiei profesionale. Aceasta tehnologie recent dezvoltata are la baza un al patrulea panou LCD, oferind o mai buna calitate a imaginii si o crestere de pana la 20% a gamei de culori afisate in comparatie cu proiectoarele 3LCD.

Tehnologia QuaDrive porneste de la sistemul clasic 3LCD, caruia i se adauga cel de-al patrulea panou LCD, numit Dispozitiv de Control Culoare (DCC), al carui rol este sa filtreze culoarea galbena in functie de necesitati, pentru a releva imagini in culorii vii, bogate, stralucitoare.

Datorita acestui panou suplimentar, culoarea galbena este controlata separat, permitand o reproducere detaliata a imaginii. Adaugarea galbenului in spectrul clasic RGB al proiectoarelor confera imaginilor o acuratete remarcabila, incomparabila cu a proiectoarelor 3LCD de aceeasi dimensiune si care dezvolta acelasi numar de lumeni.

Dezvoltand 7000 ANSI lumeni si avand o rata de contrast de 2200:1, proiectorul PLC-XP200L permite o mult mai bogata reproducere a culorilor si confera stralucire sporita datorita tehnologiei QuaDrive. Modelul se bucura si de un filtru special, cu schimbator automat si cu o durata de viata de pana la 10.000 ore. Totodata, mentenanta produsului este foarte facil de realizat, iar instalarea proiectorului se poate face in orice unghi, permitand proiectia imaginilor chiar pe podea sau pe plafon.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Brodoceanu Ana-Maria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *