Storm Sentinel, mouse pentru pasionatii de FPS-uri

Cooler-Master-Storm-Sentinel-Soft.roPentru cei care sunt impatimiti ai jocurilor FPS, a aparut un mouse cu o rezolutie cat mai mare ar trebui sa le ofere acea superioritate pe care ar avea-o o pusca de asalt fata de un pistol.

Cooler Master s-a remarcat de-a lungul timpului prin carcasele sale si accesoriile ce faceau un PC sa fie foarte silentios in timpul functionarii.

Cei de la Cooler Master au decis ca trebuie sa vina pe piata cu un mouse de gaming. Si pentru ca piata trebuia socata pentru a primi cu bratele deschise un nou mouse performant, cei doi senzori laser de care dispune Storm Sentinel au fiecare rezolutia de 5.000 DPI.

Cooler Master Storm Sentinel cu doi senzori laser de 5.000 DPI.

S-a apelat la aceasta configuratie speciala deoarece a dorit sa ofere jucatorilor posibilitatea de-a folosi rezolutii diferite pentru cele doua axe de miscare. O alta facilitate remarcabila este ecranul OLED monocrom integrat in spatele rotitei de scroll. El indica profilul selectat de utilizator si poate afisa o pictograma personalizabila. Suprafata iluminata din jurul sau isi schimba culoarea in functie de profilul selectat. Storm Sentinel poate fi folosit bine doar de dreptaci si are doua butoane pe laterala stanga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *