A aparut SQL Anywhere 11 de la Sybase iAnyware

 

Sybase iAnywhere anunta disponibilitatea SQL Anywhere, versiunea 11. Cu peste 10 milioane de seat-uri instalate, SQL Anywhere si-a castigat reputatia de data base de tip enterprise si solutie de sincronizare, construita astfel incat sa fie raspandita la scara larga in medii cu suport IT onsite foarte redus sau deloc. Mii de partneri din intreaga lume au inclus SQL Anywhere in aplicatiile lor server, desktop, remote office sau mobile.

 

SQL Anywhere 11 contine functionalitati incluse precum full text search, sortare paralela si vizualizari imediate prin optimizarea lor pentru medii din afara data center-urilor. In plus, SQL Anywhere continua sa avanseze in domeniul bazelor de date mobile si sincronizarii, incluzand suport pentru dispozitivele Blackberry, MySQL si background data synchronization. Noi functionalitati pentru developeri sunt de asemenea disponibile in SQL Anywhere 11, pe langa o noua editie Web ce targeteaza aria Web 2.0 si aplicatiile internet.

 

SQL Anywhere 11 include peste 200 de noi functii si imbunatatiri si continua sa redefineasca functionalitati ce se regasc in mod normal in bazele de date de tip enterprise.

 

-Performanta, Siguranta, Scalabilitate prin asigurarea unei performante record TPC-C pentru solutii sub 35,000 de USD, prin imbunatatirea performantei multi-user precum compresia index-ilor, statement catching, a performantei query-urilor precum sortare paralela, index scan paralel si index only retrieval;

 

-Frontline Analytics ofera o analiza avansata a datelor aflate la distanta, cu functionalitati precum full text search, cautare a expresiilor uzuale, materialized views, read access pentru mirror servers si suport OLAP;

 

-Sincronizare avansata peste retele conectate ocazional, printr-o arhitectura noua Relay Server, load balancing si functionalitati de high availability, sincronizare in background, suport pentru noua platforma client de sincronizare, inclusive suport pentru RIM Blackberry, Linux si MySQL;

 

-Libertate developerilor in utilizarea tool-urilor de dezvoltare si tehnologiilor alese de catre acestia. SQL Anywhere 11 isi extinde suportul pt limba si platforme cu proceduri stocate extern, scrise in .NET si Perl, suport full .NET 3.5 (ADO.NET 3.5, Entity Framework si suport LINQ), integrare Visual Studio 2008 si suport pentru PHP, Perl si Python.

 

Sybase este cea mai mare companie de enterprise software, dedicata in exclusivitate pe managementul si mobilizarea informatiei, de la centrul de date pana la utilizatorul final.

Sybase furnizeaza solutii open si cross-platform in masura sa livreze in mod securizat informatia, oricand si oriunde. Cele mai critice date din lume, din domeniile Comert, Financiar, Guvern, Sanatate si Aparare ruleaza pe Sybase. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul Sybase la www.sybase.com.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Mircea Cartarescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *