Softul Nokia Maps 2.0 a iesit din beta

Nokia a anuntat lansarea versiunii finale a aplicatiei sale de navigatie pentru telefoane mobile Nokia Maps 2.0.

Dupa o perioada de cateva luni de versiune beta, Nokia Maps 2.0 a devenit oficiala. Aplicatia software, disponibila pentru telefoanele Nokia bazate pe S60, face din device-ul pe care este instalata un sistem de navigatie viabil, oferind navigatie prin satelit si ghid de trafic pentru soferi si servind drept ghid de navigatie pentru pietoni.

Sunt oferite ghiduri turistice multimedia interactive pentru o serie de orase si imagini prin satelit ale acestora. Aplicatia vine cu o interfata cu utilizatorul mult simplificata, oferind o varietate de moduri de navigare si facilitati de cautare “one-box search” pentru adrese si diverse locatii precum restaurante, hoteluri sau cluburi.

Pentru soferi, Nokia Maps 2.0 va oferi si informatii de trafic in timp real intr-un numar limitat de tari, datorita parteneriatului incheiat recent cu ARC Transistance. Pentru pietoni sunt incluse informatii despre transportul in comun, cu indicatori pe harta ai statiilor mijloacelor de transport, functionalitate disponibila deocamdata pentru 17 orase.

Sursa: Nokia ( www.nokia.ro )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *