Soft care imbunatateste fisierele video standard pana la o calitate HD

Cine nu a visat sa scoata cu o simpla camera video imagini de inanta definitie. Am gasit se pare si solutia. ArcSoft SimHD, un plug-in pentru player-ul multimedia universal de inalta definitie ArcSoft TotalMedia Theatre care foloseste tehnologia de upscaling dezvoltata de ArcSoft prin care fisierele video in format standard sunt imbunatatite pana la o calitate asemanatoare definitiei inalte.

Aplicatia dezvoltata de ArcSoft este o solutie ideala de imbunatatire a colectiei de DVD-uri! Nu aveti nevoie decat de aplicatia TotalMedia Theatre si de o unitate de procesare vizuala NVIDIA GeForce pentru a va optimiza filmele la o calitate asemanatoare inaltei definitii.

SimHD realizeaza procesul de upscaling video prin utilizarea arhitecturii de procesare paralela NVIDIA CUDA, prin care calculele complexe sunt rezolvate intr-o fractiune din timpul necesar unui procesor (CPU).

TotalMedia Theatre beneficiaza de puterea unitatilor de procesare vizuala (GPU) din PC-urile de astazi folosind arhitectura NVIDIA CUDA pentru a rezolva algoritmii complecsi de postprocesare folositi de SimHD. Unitatile de procesare vizuala NVIDIA sunt singurele procesoare care pot rezolva acesti algoritmi in timp real. Aplicatia este compatibila atat cu milioanele de unitati de procesare vizuala din gama GeForce®, incepand cu seria GeForce 8, dar si cu unitatile de procesare vizuala din gama Quadro®.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *