SMC Networks lanseaza un portal dedicat tehnologiei Wireless N

 

SMC Networks (www.smc.com), important furnizor de hardware LAN si de dispozitive de conectare de banda larga, a anuntat astazi lansarea portalului Wireless N – http://wlan.smc.com. Acest punct de referinta online este destinat informarii si promovarii avantajelor conectivitatii wireless in locuinte, IMM-uri si marile intreprinderi.

Disponibil in engleza, germana, franceza, spaniola si portugheza, portalul prezinta standardul Wireless N, modul de functionare si avantajele retelelor wireless sub diferite aspecte ale implementarii IT. Explicatiile realizate intr-un limbaj accesibil si numarul mare de diagrame fac accesibile informatiile nu numai specialistilor cat si utilizatorilor particulari.

Sectiunea de intrebari si raspunsuri a portalului clarifica si mai mult limbajul tehnic si prezinta standardele folosite in domeniu.”Tehnologia wireless este in prezent utilizata pe scara larga, fiind metoda preferata de lucru in retea a IMM-urilor si utilizatorilor particulari datorita costului scazut, vitezei inalte, flexibilitatii si ariei de acoperire crescute”, subliniaza Thierry Gonon, Director General pentru regiunea EMEA al SMC Networks.

“De aceea, utilizatorii trebuie sa fie informati asupra beneficiilor si aplicatiilor pe care le pot utiliza folosind astfel de conexiuni. Expertiza noastra in domeniul solutiilor Wireless N este bine cunoscuta in industrie, calitatea produselor noastre fiind confirmata de distinctiile primite. Portalul reprezinta un mijloc de a ne face cunoscuta experienta intr-un mod simplu de inteles, tinand in acelasi timp utilizatorii la curent cu noutatile din domeniu”.

Conexiunile wireless asigura networking flexibil, accesibil, fara disconfortul sistemelor de cablare. Noul portal SMC Wireless N dezvaluie modul in care poate fi folosita tehnologia pentru a face posibila accesarea PC-urilor si laptop-urilor din orice loc din birou sau locuinta. Avand in prezent performante similare cu ale conexiunilor prin cablu, Wireless N a devenit in scurt timp una dintre optiunile preferate de conectare in retea. Mai mult, specialistii analizeaza importanta dezvoltarii tehnologiei pentru a deveni compatibila cu standardul IEEE 802.11n-draft 2.0.Pentru a vedea portalul, accesati http://wlan.smc.com.

SMC Networks (www.smc.com) este un important furnizor de hardware LAN si de dispozitive de conectare in banda larga. Compania utilizeaza resurse de productie si parteneriate strategice la nivel mondial pentru a oferi o gama tot mai diversificata de produse accesibile, bazate pe cele mai noi tehnologii, inclusiv switch-uri Gigabit si Fast Ethernet, dispozitive de retea wireless, produse de conectivitate pentru banda larga, precum si adaptoare traditionale de retea.SMC Networks furnizeaza solutii destinate companiilor mari, mijlocii si mici, precum si retelelor de acasa. Distributia solutiilor se face prin intermediul unei infrastructuri de distribuitori locali si parteneri VAR.Produsele SMC Networks sunt disponibile pe piata romaneasca prin retelele de distributie ale firmelor Flamingo (www.flamingo.ro), IT&S (www.its.ro), Omnilogic (www.omnilogic.ro).

 

 

 

Sursa: Image Forum

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *