Siveco si-a facut simtita prezenta la targul WorldDidac

 

Targul WorldDidac, ce a avut loc recent in orasul Basel, din Elvetia, a adunat 423 de expozanti din 31 de tari. Acestia au prezentat ofertele educationale unui numar de 20.000 de vizitatori din 76 de tari.

Telul acestui eveniment este ridicarea standardelor adoptate in invatamantul obligatoriu si cresterea rolului IT in aria materialelor didactice au fost principalele teme abordate.

Stefan Morcov, Deputy Comercial VicePresident eLearning, in calitate de participant, a avut ocazia sa compare solutiile de eLearning produse de SIVECO Romania cu oferta globala a momentului si, totodata, nivelul de asimilare a educatiei asistate de calculator din Romania cu cel din alte tari.

Table digitale interactive, carti care te invata sa canti, cu suport de CD, cursuri de engleza de afaceri, povestiri din care copiii invata mai usor matematica, laboratoare de date, cifre si tabele condensate intr-un dispozitiv de 7 cm dotat cu touch screen – sunt doar cateva din produsele care au atras atentia vizitatorilor.

”Experienta SIVECO Romania in domeniul materialelor educationale este una care se ridica la standarde europene. Suntem mandri ca avem produse performante care pot fi folosite oriunde in lume. Tehnologia informatiei ocupa un loc tot mai insemnat in aria educatiei”, a declarat Stefan Morcov.

Vizitatorii au fost interesati de demonstratiile facute la diverse standuri, organizatorii reusind sa puna in contact furnizori de servicii educationale si reprezentanti ai publicului.

 

 

Sursa: www.siveco.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *