Sistec lanseaza CAS PIA, o solutie CRM de optimizare cu costuri reduse

Sistec, divizia de solutii IT a Grupului RTC, lanseaza CAS PIA – prima aplicatie de tip SaaS (Software as a Service) dedicata IMM-urilor, in parteneriat cu firma germana CAS Software AG.

CAS PIA este un serviciu CRM oferit pe baza unui abonament lunar, prin accesarea unei platforme online. Solutia se adreseaza IMM-urilor cu activitate de distributie, retail, servicii, media etc si, prin functionalitatile sale, sprijina activitatea departamentelor Vanzari si Marketing.

Solutia CAS PIA a fost dezvoltata folosind tehnologiile web curente (Ajax, Web 2.0) si functioneaza pe orice sistem de operare, accesul in aplicatie realizandu-se printr-un browser de Internet. Aplicatia este gazduita pe serverele Sistec, astfel ca investitia in echipamente hardware a beneficiarului este zero.

Sistec reuneste o echipa de peste 300 de specialisti, cu experienta de business si IT, care ofera un pachet complex si complet de solutii si servicii IT pentru afaceri: Consultanta de business, Solutii software (ERP / CRM / DMS), Infrastructura hardware, Outsourcing (mentenanta hardware si software, administrare retele LAN si VPN, Help-Desk, Service IT si tehnnica de birou).

Companie membra a Grupului RTC, cu sediul in Bucuresti si un centru regional la Cluj, Sistec are arie de acoperire nationala, prin filialele din principalele orase ale tarii.

Sistec a incheiat 2008 cu o cifra de afaceri de 9 milioane de euro, cu o crestere de 28% fata de 2007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *