Sentia implementeaza solutii software de la SeniorERP

Compania Sentia – distribuitor de produse cosmetice si dermato-cosmetice de lux, medicamente, vitamine si suplimenti alimentari, a optat pentru implementarea software SeniorERP pentru a sustine o crestere a cifrei de afaceri cu 2 mil. EURO in 2009.

SENTIA promoveaza pe piata farmaceutica produse avand calitati exceptionale, bazate pe ingrediente naturale, non-alergenice. Sentia are in portofoliu aproximativ 7000 de produse si peste 3000 de clienti, preponderent farmacii. Printre produsele distribuite se regasesc branduri premium precum Botoina, Swiss Alpen Cure, Dr. Sebagh, pudrele T. LeClerc, tratamentele pentru par – Crescina si tratamentele pentru cavitatea bucala, BioRepair si BlanX.

SeniorERP inlocuieste in cadrul implementarii un program ERP depasit de nevoile complexe de eficientizare si control, specifice unei companii de distributie de top. Printre criteriile care au stat la baza alegerii SeniorERP se numara: intuitivitatea sistemului, compatibilitatea cu procesele din distributie, precum si know-how-ul echipei Senior Software in domeniul import si distributie, o garantie in plus a calitatii serviciilor de implementare si suport:

„Inainte de a lua decizia schimbarii sistemului ERP, am functionat cu un program care s-a dezvoltat odata cu firma noastra. Neavand cine sa updateze softul pe masura cresterii noastre, am luat in calcul schimbarea aplicatiei cu un sistem nou, performant si flexibil, compatibil nevoilor noastre prezente si viitoare. Ne-am dorit un parteneriat pe termen lung.

www.seniorERP.ro

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *