Scade pretul memoriei flash pentru MacBook Air

Apple a redus pretul versiunii cu memorie flash a notebook-ului MacBook Air cu 500 de dolari. Appleinsider a oferit un indiciu despre noul pret, care poate fi gasit la magazinul online Apple Store.

Pana astazi, varianta premium a produsului putea fi achizitionata la pretul de 999 de dolari, daca MacBook Air era echipat cu un hard standard, dar acesta poate fi achizitionat acum la pretul de 599 de dolari. Acum este mai usor si sa faceti upgrade de procesor de la versiunea de 1.6GHz, la cea de 1.8GHz, cu 200 de dolari in loc de 300, indiferent daca este vorba despre modelul cu memorie flash sau despre cel standard.

Utilizarea memoriei flash imbunatateste fiabilitatea sistemului. Erorile variantelor hard reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme pe care le intampina utilizatorii de notebook-uri.

Insa este in continuare foarte scump sa alegi o unitate flash in locul produsului standard, iar potentialii clienti ar putea sa nu gaseasca nicio justificare in a cheltui cei 999 de dolari in plus, sau chiar numai 599 de dolari.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *