SAS Forum Romania sau cum se imbina cu succes cei 3 „P” – People, Planet, Profit

 

SAS Institute GmbH Romania va invita la cea de-a doua editie a evenimentului SAS Forum Romania.

In cadrul acestei editii ne propunem sa ajutam organizatiile sa devina „verzi” intr-un mod inteligent si sa adopte cu succes strategia celor 3 „P” – People, Planet, Profit.

SAS Forum Romania este organizat cu scopul de a reuni toti clientii si partenerii SAS Romania in cadrul unui „Knowledge City. Green City. SAS City”, in care vom discuta si analiza toate beneficiile pe care SAS le-a adus sau le poate aduce companiei dumneavoastra. SAS Romania isi pretuieste toti clientii si partenerii si, de aceea, va invitam sa ne fiti alaturi in aceasta zi pe care o dorim cat mai fructuoasa atat pentru dumneavoastra cat si pentru noi.

Daca sunteti interesati de solutiile SAS, numai in cadrul SAS Forum Romania 2008 veti gasi raspunsul la toate intrebarile dumneavoastra legate de ceea ce va putem oferi!

Evenimentul se va desfasura pe data de 6 noiembrie 2008, in Sala Paris a Hotelului Novotel, sub umbrela sloganului „Knowledge City. Green City. SAS City”. Astfel, ne propunem sa reunim organizatii care au ca interes major promovarea valorilor de business si care, cu acest prilej, isi pot prezenta proiectele SAS pe care le gestioneaza in Romania, dar si modul in care pun in aplicare diverse solutii SAS. Mai mult decat atat, urmarim sa adaptam aceste solutii eforturilor actuale de valorificare cat mai eficienta a resurselor mediului inconjurator, de ecologizare a fiecarui aspect al vietii contemporane, din perspectiva inteligentei acumulate ca urmare a 32 de ani de experienta pe piata de software analitic.

Nu pierdeti ocazia de a-i intalni si cunoaste pe expertii SAS din diverse domenii: Jeff Stander – Business Development Manager, SAS Global Technology Practice, Jeroen Dijkxhoorn – Solution Architect, SAS Global Technology Practice, Udo Sglavo – Solution Arhitect, SAS Global Technology Practice, David Williams – Product Manager, Marketing Automation, SAS Customer Intelligence Practice, Sorin Anghel – Senior Business Consultant Risk Management, SAS Risk Intelligence Practice

Pe parcursul evenimentului, pe langa conferintele invitatilor straini, puteti vizita standul special amenajat pentru demonstratii live ale beneficiilor oferite de solutiile SAS in diverse domenii si puteti participa la conferinte si workshop-uri sustinute de reputati speakeri romani si straini. La sfarsitul evenimentului va asteptam la tombola SAS unde puteti castiga, printre altele, carti de specialitate sau chiar locuri la cursurile organizate de SAS.

SAS Institute este cea mai mare companie privata din lume care ofera software de cea mai buna calitate, la un nivel ridicat de performanta. Un numar de peste 43.000 de companii din peste 111 tari dispun de serviciile pe care le oferim. Puterea SAS consta in transformarea datelor structurate si nestructurate in informatii concrete, utile, valoroase, fapt demonstrat de catre cei 4 milioane de utilizatori ai produselor noastre. Misiunea companiei SAS Institute este de a furniza pietei solutii software bazate pe tehnologie de ultima ora care ajuta la luarea celor mai bune decizii.

SAS Institute este o companie americana internationala care activeaza de 32 de ani pe piata de software analitic. SAS Institute este cea mai mare companie privata de software din lume. In prezent un numar de peste 35 000 de companii din 190 de tari dispun de serviciile pe care le ofera.

Infiintata in 1976, in Cary, North Carolina, S.U.A., compania este specializata in solutii software care ofera un important suport de decizie managerilor de astazi, prin transformarea datelor structurate si nestructurate, existente intr-o intreprindere, in informatii concrete, utile, valoroase.

Compania SAS Institute realizeaza 95% din cifra de afaceri prin vanzarea de licente de software. Ceilalti 5% provin din servicii de consultanta, pregatire si certificare. Pentru a-si completa oferta de produse si solutii, SAS Institute si-a creat de-a lungul timpului o retea foarte mare de parteneri de afaceri. Partenerii SAS ofera consultanta, implementeaza si dezvolta solutii tehnice care au la baza aplicatiile SAS.

 

 

Autor: Florin Calinescu

Sursa: SAS Institute GmbH Romania

http://www.sas.com/romania/forum2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *