Sanako si Siveco Romania – parteneriat pe sectorul educational

Companiile Sanako s Siveco Romania vor colabora pentru promovarea si dezvoltarea de solutii software educationale.

Cooperarea dintre Sanako si Siveco Romania urmareste dezvoltarea unui parteneriat pentru distributia produselor educationale proprii, catre clienti din intreaga lume.

Continutul educational dezvoltat de Siveco Romania (lectii multimedia interactive de matematica, fizica, chimie, informatica, geografie si biologie destinate elevilor din invatamantul preuniversitar) va fi de acum disponibil prin intermediul retelei de parteneri globali dezvoltata de compania Sanako. Lectiile interactive vor fi de asemenea disponibile si direct prin intermediul magazinului online al companiei Sanako.

Juha Merinen, Executive Vice President in cadrul Sanako, a declarat ca “parteneriatul strategic cu SIVECO – un jucator cheie pe piata creatorilor de continut educational interactiv de calitate –va sprijini alinierea procesului de invatamant la cerintele impuse de evolutia rapida a educatiei in secolul XXI. Obiectivul nostru este sa cooperam cu cei mai valorosi parteneri la nivel international si sa furnizam solutii si servicii cu valoare adaugata pentru clientii nostri. Suntem onorati sa anuntam acest parteneriat strategic pe termen lung, cu SIVECO. Consideram ca acest parteneriat va conduce la promovarea celor mai bune solutii destinate cadrelor didactice si elevilor, la nivel global.”

Florin Ilia, Vice President in cadrul Siveco Romania adauga “Siveco Romania este un nume de referinta la nivel mondial in dezvoltarea de continut educational interactiv. In prezent ne concentram pe dezvoltarea unei cooperari stranse, cu cel mai important furnizor de solutii educationale din lume, Sanako. Sunt convins ca acest parteneriat strategic va aduce beneficii majore pentru clientii nostri si ca va permite ambelor parti sa puna bazele unor viitoare succese pe piata educationala globala.”

Sanako, fosta Tandberg Educational, este o companie ce dezvolta tehnologii si solutii de predare a limbilor straine, soft pentru administrarea procesului de predare/invatare, solutii de eLearning si pentru dezvoltare profesionala, servicii specifice pentru clienti.

Solutiile furnizate de companie se bazeaza pe software modern si sisteme wireless si mobile.

Sursa: Siveco Romania ( www.siveco.ro )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *