Samsung deschide patinoarul pentru tineri – Ice Park Piata Unirii

 

Compania Samsung Electronics Romania va transforma, in aceasta iarna, patinoarul Ice Park din Piata Unirii, pentru urmatoarele saptamani, in cel mai cool loc din Bucuresti. Patinoarul “Ice Park powered by Samsung” a fost inaugurat pentru pasionatii de patinaj si reprezinta kilometrul 0 al distractiei pentru toti cei care aleg sa isi petreaca sarbatorile de iarna pe gheata!

Incepand cu 6 decembrie, de luni pana joi, intre orele 10:00 si 22:00, iar sambata si duminica, intre orele 9:00 si 24:00, Samsung invita pe cei care indragesc sporturile de iarna, intr-un loc in care imaginatia prinde viata si unde suprizele apar neincetat!

Nu vor lipsi concursurile zilnice cu premii acordate de Samsung celor care vin la patinoar, panourile foto unde acestia vor putea sa se poze alaturi de cei dragi si show-urile de lasere.

De asemenea, pe parcursul lunii decembrie, in Piata Unirii, te asteapta peste 20 de concerte cu artisti consacrati, reprezentatii ale Teatrului de Papusi si numeroase alte surprize.

 

 

Sursa: Millenium Communications

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *