S-a lansat SocrateOpen 1.5

 

Compania BIT Software continua dezvoltarea sistemului integrat de gestiune economica SocrateOpen prin lansarea versiunii SocrateOpen 1.5.

Noua versiune software permite integrarea cu instrumente de analiza externe, pastrând securizarile din sistem si include peste 400 de noutati functionale, tehnice si de raportare.

BIT Software, furnizor de sisteme integrate de gestiune a companiei a lansat versiunea 1.5 a sistemului integrat de gestiune economica si gestiune a relatiilor cu clientii, SocrateOpen.

Socrateopen 1.5 are la baza versiunea 3.1 a sistemului open source Compiere.

Cu peste 400 de noutati functionale, tehnice si de raportare incluse in aceasta versiune, SocrateOpen 1.5 ofera clientilor un sistem open source ERP/CRM adaptabil, usor de achizitionat si utilizat, ale carui costuri de detinere sunt mult scazute comparativ cu alte sisteme bazate pe tehnologii proprietare.

“Efortul de dezvoltare depus si lansarea de noi versiuni este garantia ca BIT Software sustine in continuare sistemul SocrateOpen, cu scopul de a ajuta organizatiile care il utilizeaza la scaderea costurilor si la cresterea eficientei” , spune Anca Cazacu – Marketing Manager BIT Software.

SocrateOpen 1.5 include functionalitati noi in partea financiar-contabila, aprovizionare, gestiunea stocurilor, mijloace fixe, productie, gestiunea comenzilor, gestiunea relatiilor cu clientii. Noul modul de productie include posibilitatea de a defini mai multe retete de productie pentru un produs finit, de a urmari productia in curs si costurile pentru aceasta, fiind perfect integrat cu stocurile, aprovizionarea si vânzarea precum si cu partea financiar-contabila.

 

Sursa: www.socrateopen.ro

Autor: Mihaela Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *