Receptoare GPS cu un singur cip de la Epson si Infineon

Companiile Seiko Epson Corporation si Infineon Technologies AG anunta dezvoltarea cu succes a tehnologiei pentru pozitionarea globala avansata prin satelit (A-GPS), odata cu lansarea noului receptor GPS cu un singur cip – XPOSYS.

 

Noul cip GPS XPOSYS este conceput pentru dispozitivele mobile adresate utilizatorilor individuali; in principal, telefoanele mobile cu functii de navigare.

 

in comparatie cu solutiile deja existente pe piata, noul cip XPOSYS este fabricat pe o platforma de 65 de nanometri, oferind performante superioare si o experienta de utilizare cu totul noua.

 

Puterea de receptivitate a fost ridicata de la 160dBm la 165dBm – nivel unic in contextul tehnologiei GPS de astazi – ceea ce permite receptarea semnalului cu acuratete chiar si in interiorul cladirilor sau in zonele urbane. in plus, consumul de energie al cipului a fost redus cu 50%, sporind autonomia dispozitivelor in care este inclus.

 

Epson este lider global in produse de imagine, incluzând imprimante, proiectoare 3LCD si LCD-uri de dimensiuni mici si mijlocii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *