Readiris 12, o noua versiune de soft

I.R.I.S. Group, lider pe piata solutiilor de recunoastere inteligenta a documentelor, management electronic al documentelor, management al continutului, documentelor si proceselor si optimizare a infrastructurii IT, anunta cu ocazia conventiei anuale IRISLink 2009 lansarea noi serii de software OCR Readiris 12.

Readiris 12 are trei versiuni: prima versiune Home Edition si doua versiuni imbunatatite pentru editiile PRO si Corporate.

Home Edition Readiris12 a fost dezvoltata in special pentru uzul personal. Accesibila si usor de folosit, aceasta editie de recunoastere a textului si de arhivare a documentelor permite utilizatorilor sa economiseasca timp folosind butoanele Smart Tasks pentru a scana, recunoaste, transflorma si arhiva documentele cu un singur click.

Readiris Pro 12 este un puternic amplificator al productivitatii pentru scannerele flatbed, dispozitivele “all in one” si camerele digitale. El rescrie documentele scanate si imaginile si le converteste in fisiere PDF cu text editabil mentinand layout-ul original, oferind cea mai mare viteza si acuratete OCR. Odata cu integrarea iHQC™, utilizatorii au posibilitatea de a crea PDF-uri color si fisiere XPS cu pana la de 200 de ori mai mici decat imaginea initiala.

Readiris 12 Corporate este solutia perfecta pentru utilizatorii profesionisti si afacerile care au nevoie de convertirea eficienta a unui numar mare de documente. El suporta scannere high-end, copiatoare MFP si digitale si genereaza documente cautabile PDF, XPS. Aceasta solutie profesionala este ideala pentru micii intreprinzatori care au nevoie de inlocuirea sistemului de management al documentelor cu arhive multi-format care ofera o dimensiune optima si cautarea textului. Datorita iHoc, fisierele finale sunt cu pana la 400 de ori mai mici decat imaginile initiale.

Cu Readiris™ 12 atat utilizatorii personali cat si marile companii isi reduc serios munca de codificare. Scanarea si arhivarea devin procese simple si rapide permitandu-le cresterea productivitatii.

Misiunea IRIS este de a mari productivitatea si cunostintele clientilor nostri ajutandu-i cu un mai bun management al documentelor, datelor si informatiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *