Promotie Nod 32 pe www.azsoft.ro

Intre 2 7mai-12 iunie 2007, www .azsoft.ro lanseaza o oferta noua prin intermediul promotiei ESET ce se va desfasura in aceasta perioada, oferind o reducere pentru trecerea la solutiile antivirus oferite de ESET. Promotia este destinata companiilor mici si mijlocii, care au intre minimum 2 si maximum 99 calculatoare si care detin produse software antivirus similare, ce pot proveni de la alte firme.

Produsele Eset ce participa la aceasta promotie sunt: NOD32 Antivirus si Smart Security care include Antivirus, Antispyware, Antispam , Personal firewall.

Avand la baza tehnologia ThreatSense, ESET NOD32 Antivirus permite dectectarea proactiva si blocarea virusilor, cailor troieni, rootkits, programelor spyware, viermilor informatici si altor tipuri de amenintari informatice.

ESET Smart Security a fost conceput avand la baza tehnologia de protectie proactiva a ESET NOD32 Antivirus care ofera protectie impotriva virusilor, programelor spyware, adware si a tuturor celorlalte tipuri de amenintari informatice.

Sursa: Azosft ( www.azosft.ro )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *