Produsele Zend Studio sunt la oferta

 

Compania Zitec in calitate de reprezentant unic al firmei Zend in Romania, anunta oferte speciale de pret la produsele Zend Studio, valabile pana in data de 31.08.2008.

 

In luna august 2008 beneficiati de reduceri de 20% la achizitia a cel putin 2 licente Zend Studio Professional. Reducerea este valabila atat pentru varianta Zend Studio Professional Perpetual 1 Year cat si pentru varianta Zend Studio Professional 3 Years.

 

Zend Studio este un mediu de dezvoltare integrat (IDE) conceput pentru dezvoltatori, care cuprinde toate componentele de dezvoltare necesare pentru a realiza aplicatii de business.

 

Produsele Zend Studio Professional promovate de Zitec pe piata romaneasca, sunt destinate atat dezvoltatorilor de aplicatii PHP, cat si beneficiarilor acestor aplicatii, si sunt recomandate in dezvoltarea de aplicatii critice.

 

Zitec este o compania romaneasca de software, cu o existenta de 5 ani, specializata in dezvoltarea de aplicatii software complexe si livrarea de servicii de outsourcing pentru companii din Romania si la nivel international.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Maiorescu Titu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *