Player Blu-ray LG cu video-sharing

lg-bluray-bd370LG Electronics lanseaza in Romania un player Blu-ray BD370 cu care se poate transfera informatie de pe internet direct pe televizor.

Modelul in cauza, LG BD370, suporta interactivitate BD Live (BD-ROM Profil 2.0), ceea ce permite utilizatorilor sa se conecteze la internet si sa beneficieze de servicii de streaming pentru filme, subtitrari, diverse teste, jocuri interactive cu mai multi parteneri si altele.

Cei care folosesc dispozitivul pot accesa o gama mare de videoclipuri de pe YouTube, comunitatea online numarul unu in materie de video-sharing.

Ca inovatii, lumina panoului central de comanda isi schimba culoarea pentru a indica formatul care ruleaza in momentul respectiv; lumina specifica pentru BD live este albastra, transformandu-se in portocaliu pentru DVD-uri si violet pentru CD-uri.

Playerul vine echipat cu tehnologii Dolby True HD si DTS-HD.

Printre formatele suportate sunt si fisierele MPEG4, JPEG, MP3, respectiv WMA. De asemenea, noul model suporta formatele MKV, MP4 si AVI.

Dispozitivul va fi disponibil pe piata locala incepand cu luna aprilie in reteaua Altex, la un pret recomandat de 999 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *