PDF Transformer 3.0 o unealta utila la birou

Abbyy a lansat pe piata un soft mai mult decat util. PDF Trasnformer 3.0, este o noua versiune a premiatei aplicatii, Abby PDF Transformer, de conversie si creare documente.

Aceasta versiune sporeste semnificativ precizia procesului de conversie a fisierelor PDF. Cu tehnologia inovatoare ABBYY- Adaptive Document Recognition, PDF Transformer 3.0 este singurul produs din clasa sa capabil sa redea structura logica, derularea si formatarea a textului pentru documente cu mai multe pagini atunci cand se face conversia din format PDF.

Sunt oferite functii avansate de securitate a informatiei in procesul de editare si arhivare a fisierelor PDF, inclusiv capacitatea de a redacta informatii sensibile in documentele PDF, de a adauga atribute specifice, cum ar fi timbre si timbre Bates, de a comprima PDF-uri si de a salva documente in format searchable PDF/A cu scopul de a fi pastrate pe termen lung.

Cu ajutorul Optical Character Recognition (OCR), PDF Transformer converteste cu acuratete orice tip de fisiere PDF in documente complet formatate, editabile in 184 de limbi. Se integreaza perfect cu binecunoscutele aplicatii Microsoft Office si permite utilizatorilor sa converteasca si sa creeze documente PDF printr-un singur click.

Pentru a putea rula ABBYY PDF Transformer 3.0 aveti nevoie de un sistem doata cu un procesor de cel putin 1GHz, 512 MB de RAM, 500 MB spatiu liber pentru instalare si Windows XP, Vista sau Server.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *