P-touch 7600: tehnologie Brother

Brother continua seria de lansari dedicate aniversarii a 100 de ani de la infiintarea Brother International Limited – in Japonia si 50 de ani de la deschiderea primului birou de vânzare in Europa cu un nou model din familia de echipamente de etichetare P-touch.

PT-7600 reprezinta echipamentul portabil ideal pentru realizarea de etichete personalizate in activitatile de cablare, administrare de retele sau orice montaje electrice. Etichetele realizate cu PT-7600 pot fi folosite intr-o multitudine de operatiuni specifice acestor activitati, de la marcarea cutiilor de distributie si patch panel-urilor, etichetarea canalelor si conductelor pentru cablu, personalizarea mastilor pentru prize de telefon si retea sau simpla marcare a zecilor de cabluri care pornesc din panourile de comanda sau de la rack-urile serverelor.

Echipamentele de etichetare Brother P-touch sunt destinate realizarii de etichete pe benzi adezive oferite intr-o foarte larga gama de dimensiuni, culori si calitati pentru medii speciale, care le fac deosebit de utile le realizarea de etichete pentru birou, depozite, medii industriale dar si pentru uzul casnic.

“Familia de solutii Brother pentru etichetare este mai putin cunoscuta pe piata din România, dar se remarca prin multitudinea de aplicatii pe care o ofera, cu utilitate practic nelimitata,” afirma Radu Crahmaliuc, Country Manager al reprezentantei Brother in Romania. „Noul model PT-7600 este ideal pentru proiectele de cablare si orice activitate specifica unui electrician. Noi le oferim integratorilor de sistem si oricaror companii de IT implicate in astfel de proiecte posibilitatea de a-si completa portofoliul de produse cu solutii profesionale si eficiente”.

Sursa: Brother ( www.brother.com.ro )

Un comentariu la „P-touch 7600: tehnologie Brother

  1. costas

    Buna ziua ,
    Suntem interesati in achizitionarea unui aparat de etichetat cabluri si am dorii sa ne recomandati unul potrivit pentru scopul nostru , aparatul va fi folosit 90% pe santiere , cablurile care se eticheteaza sunt cabluri de curenti slabi , cabluri coaxiale , UTP , cabluri de energie electrica de joasa tensiune cu diametrul exterior intre 5mm si 15mm , am dorii o oferta in acest sens atat pentru aparat cat si pentru consumabile .
    Va multumesc ,
    Costel Oltean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *