Oferte pentru gameri de la Eflamingo

 

Pentru ca jocurile preferate nu reprezinta doar momente de relaxare, ci adevarate provocari carora trebuie sa le raspunzi, platforma online www.eflamingo.ro iti aduce maximul de performanta pentru jocurile tale: consola PSP 3000, intr-un pachet ce include si ultimul joc al seriei Fifa.

 FIFA 2009 se distinge prin grafica impresionanta, noi optiuni de management ale echipei tale favorite, posibilitatea de a coordona un singur jucator preferat, viteza sporita a fotbalistilor si multiple scheme tactice care redau cea mai apropiata senzatie a jocului. Toate aceste optiuni sunt cu atat mai antrenante prin suportul oferit de tehnologia consolei PSP 3000.

Fata de modelul anterior PSP 2000, noua consola ofera iubitorilor de jocuri un microfon incorporat pentru a tine legatura cu „adversarii” chiar in timpul jocului, un sistem video output pentru conectarea consolei la televizor, si un ecran dotat cu un grad redus al reflexiei, care se comporta exccelent si in conditii naturale de luminozitate. In plus, rata de refresh al acestuia este de doua ori mai mare decat cea a ecranului PSP 2000, iar profunzime culorilor este marita, ceea ce asigura o experienta intensa de gaming.

Pachetul compus din consola PSP 3000 si jocul FIFA 2009 este disponibil pe platforma online www.eflamingo.ro la pretul de 799 RON.

Specificatii PSP 3000:

– Frecventa procesor 333 MHz

– Memorie RAM 64MB

– Tip ecran: TFT 4.3 inch (16:9), 16.7 milioane culori, rezolutie 480 x 272

– Boxe stereo integrate

– Wireless LAN (WI-FI)

– Baterie Li-Ion

– Suport USB (USB2.0)

– Microfon

– Slot Memory Stick Duo™

– Incarcare prin USB

– Baterie (1200mAh)

 

 

 

Sursa: www.4ace.ro

Autor: Emil Pangrati

2 comentarii la „Oferte pentru gameri de la Eflamingo

  1. marius19

    e un magazin ok. a luat si un prieten de-al meu de aici un monitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *