Oferta de solutii software in securitate

 

Intre 8-30 august 2008,  azsoft.ro deruleaza o campanie de marketing prin intermediul promotiei SYMANTEC ce se va desfasura in aceasta perioada, oferind o reducere pentru trecerea la solutiile oferite de Mathcad SYMANTEC.

 

Symantec ofera clientilor un set complet de solutii pentru managementul sistemelor de operare, pentru a ajuta departamentele IT in reducerea costurilor si securizarea datelor si sistemelor.

 

Oferta cuprinde Norton AntiVirus 2008 Norton Internet Security 2008.

 

Norton AntiVirus 2008 protejeaza PC-ul impotriva spyware-urilor, virusilor si a altor amenintari de pe Internet. Blocheaza automat tot ceea ce incearca sa penetreze sistemul. Scaneaza si curata emailul si atasamentele. Realizeaza automat actualizarile pentru a asigura protectia continua impotriva noilor tipuri de amenintari prin intermediul serviciului de subscriptie.

 

Symantec Norton Internet Security 2008 asigura protectia impotriva virusilor, hacker-ilor si a altor tipuri de amenintari. Norton AntiVirus este cea mai de incredere solutie antivirus din lume. Norton Personal Firewall protejeaza datele impotriva hacker-ilor. Norton Privacy Control, Norton AntiSpam si Norton Parental Control protejeaza utilizatorul si familia acestuia impotriva altor tipuri de riscuri.

 

www.AZsoft.ro este un magazin online dedicat vanzarii de licente soft: Antivirusi, jocuri, aplicatii office, proiectare asistata, software educational si stiintific.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Maiorescu Titu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *