Nou submodul software pentru aplicatia Reliable Assets

 

MBM Software prezinta o imbunatatire a aplicatiei Reliable Assets prin extinderea tipurilor de obiecte inventariate.

Submodulul de mijloace fixe integrat sistemului de inventariere hardware-software deja existent, permite definirea unei noi clase de obiecte incepand de la articole si accesorii gsm, mobilier, automobile, etc pana la definirea proprietatilor acestor obiecte, (ex: garantie, tip, culoare, pret, detinator, numar de inventar).

Acesta ramura a aplicatiei Reliable Assets asigura centralizarea bunurilor fixe intr-un mod eficient permitand mentinerea unei istorii cu privire la modificarile care se aduc proprietatilor acestora. Flexibilitatea si adaptabilitatea oricarui tip de activitate a unei companii privind inventarierea este legata de integrarea cu solutiile hardware de coduri de bare si urmarirea acestora prin filtrare si rapoarte complexe.

Mai mult, submodulul se poate adapta legislatiei in vigoare cu privire la mijloacele fixe/obiectele de inventar (pragul de pret ce delimiteaza obiectul de inventar de mijlocul fix) cat si stabilirea unui buget in functie de investitia necesara.

MBM Software, producator de aplicatii pentru companii medii si intreprinderi, ofera solutii complexe pentru managementul infrastructurii IT si al proceselor din cadrul unei companii.

 

Autor: Brodoceanu Maria

Sursa: www.mbmsoftware.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *