Neogen a achizitionat compania Inspire Development

Neogen si Inspire Development au anuntat joi semnarea acordului de achizitionare de catre Neogen a companiei Inspire Development, din Iasi.

Portofoliul Inspire Development cuprinde tehnologii si servicii care vin in intampinarea necesitatilor Neogen. Asfel, prin achizitia companiei Inspire, Neogen isi deschide un nou centru de dezvoltare software in Romania.

In prezent, Neogen detine 3 astfel de centre, prezente in 3 locatii: Mures, Iasi, Chisinau, cumuland 50 de programatori dintr-un total de 110 de angajati.

“Aceasta achizitie va aduce o plusvaloare activitatii Neogen si a brandurilor noastre, Inspire fiind una din cele mai bune companii de software la nivel local. Decizia noastra de a achizitiona compania Inspire Development este in corelatie cu obiectivele de separare completa a celor 6 branduri pe care le detinem in Romania. Echipei Inspire i-am incredintat produsul Colegi.ro, produs de care ei nu sunt straini, ecademic.ro facand parte din portofoliul lor,” declara Calin Fusu – CEO Neogen.

Neogen s-a infiintat in 2000 si are peste 1,5 milioane de utilizatori inregistrati in Romania si peste 550,000 in Bulgaria, Serbia si Moldova. Brandurile detinute sunt Neogen.ro, Colegi.ro, Noi2.ro, Bestjobs.ro, Mall.ro, Doizece.ro, Impulse.bg, Dalavera.bg, Faces.md, Poljubac.com, Urbae.com.

Colegi.ro a fost achizitionat de Neogen in 2007, fiind cel mai mare site de colegi de scoala din Romania.

Inspire Development s-a infiintat in 2004, avand o echipa din 8 oameni si avand un portofoliu impresionant, mai ales in relatia cu strainatatea.

Sursa: Neogen ( www.neogen.ro )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *