MyCRM vine cu noi solutii software

Venind in intampinarea cerintelor companiilor de a avea la dispozitie solutii software cat mai simple si usor de inteles de catre angajati, myCRM anunta lansarea in limba romana a solutiei myCRM Plug&Play, dedicata cresterii vanzarilor si scaderii costurilor intreprinderilor mici si mijlocii.

Conform unui studiu publicat in 2008 de catre Gartner Group, 42% dintre implementarile CRM esuate se datoreaza rezistentei angajatilor. Principalele bariere mentionate sunt rezistenta la schimbarea modului de lucru, impresia ca introducerea informatiilor referitoare la clienti la sfarsitul fiecarei zile inseamna un efort suplimentar fara beneficii imediate, dezinteresul pentru invatarea noilor tehnologii, disconfortul agentilor de vanzari stiindu-se monitorizati, dar si greutatea invatarii aplicatiilor complexe datorita unor functionalitati inutile in activitatea de zi cu zi.

Un alt studiu, efectuat de Really Simple Systems pe 500 de companii din UK, publicat in 2007 , evidentiaza ca 72% dintre managerii de vanzari ar fi gata sa renunte la unele dintre functionalitatile unei aplicatii CRM pentru a creste usurinta in utilizare.

myCRM Solutions este o companie privata infiintata de patru absolventi ai programului MBA Romano-Canadian. Compania este condusa de Daniel Ionescu, fost director BitDefender din cadrul SOFTWIN.

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *