Monitorizarea activitatilor pe Internet

monitorizare-internetCompaniaRnD Software, companie care dezvolta Livigent, o solutie software de control al continutului web, anunta un mod inovator de a obtine rezultate remarcabile in timpul crizei prin cresterea productivitatii angajatilor.

Folosind o solutie de filtrare a continutului pe Internet, companiile se asigura ca angajatii se concentreaza pe sarcinile lor de serviciu si contribuie la dezvoltarea organizatiei.

De cand au inceput sa resimta efectele crizei economice globale, companiile romanesti au redus costurile cu forta de munca si au investit mai putin in inovarea produselor si in dezvoltare. Autoritatile romane estimeaza ca peste 100.000 de angajati isi vor pierde locurile de munca pana la sfarsitul lui 2009, ca urmare a crizei economice.

Livigent ofera beneficii pentru companii, garantand ca angajatii vor avea acces numai la website-uri care au legatura cu activitatile de lucru. Datorita functiilor sale avansate de inregistrare si raportare, Livigent inregistreaza toata activitatea desfasurata pe Internet intr-o companie. Personalului administrativ primeste apoi informatiile necesare legate de folosirea Internetului de catre angajati.

Fondat in 2006, RnD Software este un furnizor de solutii inovatoare de securitate web. RnD Software le ofera clientilor sai – companii, institutii guvernamentale sau de educatie – solutii complete, inteligente si cu o mare valoare adaugata, care ajuta la cresterea productivitatii si la fluidizarea proceselor interne, protejand in acelasi timp organizatiile impotriva celor mai recente amenintari informationale.

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *